Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Informatie over JuniorFiets.nl
logo

Informatie over JuniorFiets.nl

Juniorfiets is opgericht in mei 2011. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteits kinderfietsen voor de laagste prijs! De collectie van Juniorfiets bestaat enkel uit kinderfietsen, waaronder de assortimenten Yipeeh, Volare, Corvino en Mulino vallen Onze kinderfietsen zijn in onze online webshop, of in onze winkel in Hillegom

Bezorgen

JuniorFiets is de specialist op het gebied van kinderfietsen. Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aan jongensfietsen en meisjesfietsen. Bestel je fiets makkelijk en snel online. Waarom je kinderfiets laten bezorgen door JuniorFiets?

- Scherpe prijzen
- Gratis levering
- Makkelijk en veilig betalen met iDeal
- Bestelling online volgen

Kortom, bestel je kinderfiets makkelijk en snel op JuniorFiets.nl!

Afhalen

Wil je je kinderfiets liever komen ophalen? Ook dat is mogelijk. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat:

  1. Bestel & betaal je fiets online
  2. Bel 0252-830201 
  3. Geef uw ordernummer door 
  4. Maak een afspraak met een van onze medewerkers 
  5. Haal uw kinderfiets op 

De kinderfiets kunt u ook gemonteerd komen ophalen. Hier wordt 20 euro aan montagekosten voor in rekening gebracht. Dit kunt u contant voldoen bij het ophalen. Houdt u rekening met een afhaaltijd van ongeveer een tot twee werkdagen.

Afhaallocatie:

Satellietbaan 20A
2181 MH Hillegom
0252-830201

Heeft u nog vragen over het afhalen of bezorgen van uw kinderfiets? Neem dan gerust contact met ons op via info@juniorfiets.nl of 0252-830201.