Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Jongensfiets 16 inch
logo

Jongensfietsen voor kleine meisjes, bij JuniorFiets.nl voor kleine prijsjes

jongensfiets 16 inch voor kleine meisjes, bij ons voor kleine prijsjes

Stoere 16 inch jongensfietsen voor stoere jongens van 4 tot 6 jaar vind je bij Juniorfiets. Op zoek naar een leuke jongensfiets van Spiderman, een échte voetbalfiets, kidracer of beach cruiser, bij JuniorFiets moet je zijn voor de beste fietsen tegen de laagste prijzen! Natuurlijk staat kwaliteit bij kinderfietsen altijd voorop. Je wilt tenslotte het beste voor je kind. De fietsen uit ons assortiment zijn dan ook in een onafhankelijk laboratorium getest door TÜV Rheinland / LGA volgens de strengste Europese kwaliteitseisen DIN EN 14765 en EN 71 CE. Als online fietsenwinkel staat JuniorFiets volledig achter de merken Troy en Volare, die je in ons assortiment kinderfietsen terugvindt.

Mooie veilige kinderfiets en toch betaalbaar

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de betaalbaarheid van kinderfietsen. Wat heb je aan een mooie veilige kinderfiets die je niet kunt betalen? Bij online fietsenwinkel JuniorFiets hanteren wij daarom altijd uiterst scherpe prijzen, zodat ook jouw zoon straks op een mooie nieuwe kinderfiets kan rondrijden.

Deskundig advies en gratis thuisbezorging

Als specialist in leuke veilige en betrouwbare kinderfietsen tegen lage prijzen, bieden wij tevens een uitstekende service. Zo profiteert u bij ons van een deskundig advies, eenvoudig online bestellen, snelle levering en gratis thuisbezorging. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment 16 inch jongensfiets en bestel direct de nieuwe droomfiets van je kind.