Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Jongensfiets 18 inch
logo

Jongensfiets 18 inch - Eenvoudiger, beter en goedkoper bestellen bij JuniorFiets

18 inch kinderfietsen zijn geschikt voor kinderen van 5-7 jaar. Veel kinderen willen op deze leeftijd niet meer achterop bij papa of mama, maar zelf fietsen. Als ouders neem je daarbij met de veiligheid van je kind natuurlijk geen enkel risico. De 18 inch jongensfietsen van JuniorFiets voldoen daarom aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien willen jongens die zelf fietsen natuurlijk een fiets waar ze goed mee voor de dag komen. JuniorFiets komt hieraan tegemoet met stevige en sportieve fietsen in sprekende kleuren en coole modellen.

Betaal niet meer dan nodig voor een jongensfiets 18 inch!

Bij JuniorFiets realiseren wij ons dat telkens een nieuwe kinderfiets kopen veel geld kost en je dus liever niet meer betaalt dan nodig is. Aan de andere kant hebben kinderen in de groei nu eenmaal eens in de zoveel tijd een nieuwe fiets nodig. Wij doen daarom altijd ons uiterste best fietsen betaalbaar te houden. Dit doen we door scherp in te kopen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor profiteert u van een nieuwe kinderfiets voor een verrassend lage prijs.

Leuke modellen, hoogwaardige kwaliteit

Naast leuke modellen, een hoogwaardige kwaliteit en een lage prijs biedt JuniorFiets je het grote voordeel van online shoppen en bestellen. Vergelijken, kopen en betalen zonder dat je de deur uit hoeft, gewoon vanachter je computer. Bovendien krijg je je bestelling binnen twee werkdagen gratis thuisbezorgd. Kijk daarom snel welke fiets het beste bij jouw kind past en bestel direct. Eenvoudiger, beter en goedkoper kan niet!