Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Jongensfiets 26 inch
logo

Jongensfiets 26 inch – Laat je verrassen door de vriendelijke prijzen bij Junior

Jongensfiets 26 inch | Stevige fietsen voor intensief gebruik | Modern design

Een jongensfiets voor jongens van 10-14 jaar wordt vaak intensief gebruikt. Jongens gaan er op naar school, naar de sportclub, of fietsen samen met hun vrienden naar een voetbalveldje of speelplein. Af en toe kunnen jongensfietsen het zwaar te verduren krijgen, zoals in de drukke fietsenstalling bij school. Bij selectie van de 26 inch jongensfietsen van JuniorFiets.nl is hier dan ook rekening mee gehouden. In ons assortiment tref je dan ook alleen stevige en duurzame fietsen aan die wel wat kunnen hebben. Bovendien hebben onze jongensfietsen een moderne vormgeving, een mooie degelijke en sportieve uitstraling en dit alles voor een heel vriendelijk prijsje.

Degelijke en sportieve uitstraling voor vriendelijke prijsje

Nu kom je met een mooie stevige fiets natuurlijk goed voor de dag, maar vergeet niet dat een fiets met een betrouwbare kwaliteit ook veiliger is. Een stevig frame, goede remmen en goede verlichting zijn onmisbare onderdelen van een veilige kinderfiets. Ook hier wordt bij de selectie van onze 26 inch jongensfietsen scherp op gelet. Wanneer je dus op zoek bent naar en mooie, moderne, stevige en veilige 26 inch jongensfiets, maar hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen, moet je bij JuniorFiets.nl zijn.

Eenvoudig online een goede kinderfiets kopen bij JuniorFiets.nl

Een goede kinderfiets kopen was nog nooit zo makkelijk. Bij JuniorFiets.nl hoef je er de deur niet voor uit. Bekijk en vergelijk de jongensfietsen op onze website. Heb je vragen of wil je deskundig advies, bel of mail dan naar onze klantenservice. Bestellen en betalen doe je snel een eenvoudig online. Binnen twee werkdagen na je bestelling wordt je nieuwe fiets al keurig thuisbezorgd.