Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Meisjesfiets 20 inch
logo

Meisjesfiets 20 inch. Trendy fietsen tegen lage prijzen bij JuniorFiets.nl

Meisjesfiets 20 inch – Stuk voor stuk bijzondere fietsen én voordelig

De 20 inch meisjesfietsen van JuniorFiets.nl zijn stuk voor stuk bijzonder. De ene heeft het model van een trendy beach cruiser, een andere is uitgerust met een stoer voorrek en weer een andere is mooi roze en heeft een bloemenprint. Door de ruime keuze in modellen en kleuren, is er bij JuniorFiets.nl voor ieder meisje van 6-8 jaar wel een leuke passende 20 inch meisjesfiets te vinden. Kijk gerust welke fiets perfect bij jouw kleine meid past en ontdek dat een mooie 20 inch meisjesfiets ook best betaalbaar kan zijn.

Ontdek dat een meisjesfiets ook betaalbaar kan zijn

JuniorFiets.nl is een online kinderfietsenwinkel die zich onderscheidt door het leveren van kinderfietsen van een hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Zeker voor kinderfietsen is een betrouwbare kwaliteit van belang. Zo heeft de stevigheid van he frame direct invloed op de veiligheid van de fiets. JuniorFiets.nl selecteert daarom uitsluitend de beste fietsen, maar houdt tegelijkertijd rekening met betaalbaarheid. Mooie stevige fietsen voor een scherpe prijs is dus wat je bij ons mag verwachten. Hiervoor selecteren wij betrouwbare merken als Troy, Volare, Montego en Highlander.

Service en deskundig advies

Ook besteden wij veel aandacht aan een goede service. Zo is onze klantenservice zowel per telefoon als per mail beschikbaar voor vragen en om je deskundig te adviseren bij het kiezen van de juiste kinderfiets. Wanneer je eenmaal hebt gekozen, kun je eenvoudig online bestellen en betalen. Binnen twee werkdagen wordt je nieuwe fiets al bij je thuisbezorgd.