Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/juniorfiets.nl/httpdocs/core/classes/log.php on line 27
Meisjesfiets 22 inch
logo

Meisjesfiets 22 inch. Leuke fietsen met vriendelijke prijskaartjes - JuniorFiets

Meisjesfiets 22 inch – Leuke meisjesfietsen met vriendelijke prijskaartjes

Een 22 inch meisjesfiets is geschikt voor meiden van 7-9 jaar. Natuurlijk willen jongedames van deze leeftijd een fiets die er leuk en trendy uitziet. Aan de andere kant is er ook de kwaliteit en veiligheid die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor een nieuwe meisjesfiets. En natuurlijk kijk je ook goed naar het prijskaartje, want het moet wel betaalbaar blijven.

Betaalbare kwaliteit

JuniorFiets.nl werkt vanuit de gedachte dat een leuke en goede kinderfiets zo betaalbaar mogelijk moet zijn. Wij selecteren dan ook alleen kinderfietsen van betrouwbare merken zoals Volare, Troy en Highlander. Deze merken beschikken over een bewezen degelijkheid en hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen van deze merken bieden wij vervolgens tegen de scherpst mogelijke prijzen aan in onze webshop voor kinderfietsen. Zo ben je bij JuniorFiets.nl altijd verzekerd van een ruime keuze in kinderfietsen van een uitstekende kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.

Bekijk ons assortiment 22 inch meisjesfietsen

De fietsen die wij aanbieden staan klaar om direct uit voorraad geleverd te worden. Je bestelt en betaalt eenvoudig online en binnen twee werkdagen wordt je nieuwe fiets keurig bij je thuisbezorgd. Nu koop je natuurlijk niet iedere dag een nieuwe fiets, dus heb je misschien wel vragen of wil je advies. Onze klantenservice staat daarom graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je deskundig te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment. Wij zijn in ieder geval superbenieuwd met welke 22 inch meisjesfiets je je grote meid gaat verrassen.